حفاظ نرده چیست؟

حفاظ نرده

نرده – داشتن امنیت و آرامش اولین و مهم‌ترین عاملی است که همه ما انسان‌ها در زندگی به دنبال آن هستیم. امروزه استفاده از حفاظ روی دیوار برای آرامش خیال و امنیت خاطر در اکثر ساختمان‌ها مخصوصاً ساختمان‌هایی که دیوار کوتاهی دارند و یا در مناطق پر خطر قرار دارند، یک ضرورت محسوب میشود.در گذشته حفاظ ها بصورت نیزه ای ساده یا سیم خاردار موجود بود که این حفاظ خار روی دیوار دارای نقاط
ضعف بسیاری بودند .امروزه نرده حفاظ دیوار ساختمان‌ها بخش جدایی‌ناپذیر از امنیت ساختمان هستند.

نرده دیوار چیست؟

نرده دیوار دارای طرحی در هم تنیده بوده که از انواع مختلف فلزات تولید می گردد. از نرده دیوار به جهت تأمین امنیت در محیط های مختلف استفاده می کنند.هدف اصلی استفاده از حفاظ روی دیوار فراهم کردن احساس آرامش و امنیت افراد است که در فضاهای مختلف مانند باغ و ویلا استفاده می نمایند.

با توجه به نوع محل مورد نظر می توان از انواع مختلف نرده در طرح ها و شکل های گوناگون به صورت سرنیزه‌ای، شاخ گوزنی یا نیزاری و مدل های دیگر استفاده نمود متریال استفاده شده جهت حفاظ روی دیوار را به طور معمول از جنس فولاد و آهن تهیه می کنند، زیرا معمولا مقاومت آن بسیار بالا بوده و قیمت به مراتب ارزان تری نیز از محصولاتی مانند آلومینیوم یا استیل دارد. معمولا طرح های مختلفی از نرده حفاظ روی دیوار را می توان انتخاب نموده، که هر کدام از آنها ممکن است با برخی از سلیقه ها سازگار و با برخی از سلیقه ها نیز ناسازگار باشد.

تراکم انواع نرده های دیوار

تراکم نرده های دیوار یکی از اساسی ترین و مهمترین مواردی است که باید به آن توجه ویژه داشت.
برخی از کارگاه های تولید کننده حفاظ ها، برای نصب از نرده های آماده از پیش ساخته شده استفاده میکنند که این نردهای آماده هزینه کمتری نسبت به نرده با تراکم بالا دارد همچنین متاسفانه امنیت نرده تراکم پایین بسیار پایین می باشد.
اما برخی از مصرف کنندگان میخواهند حتی گربه و سایر حیوانات خیابانی نیز امکان عبور از نرده و ورود به خانه را نداشته باشد. در این صورت باید نرده ای با تراکم بالا و میلگرد های نزدیک به هم برای ایشان استفاده شود در نتیجه نصب نرده با تراکم بالا شامل هزینه های بالا میشود. معمولاً هر چه تراکم میله‌ها در ساخت نرده حفاظ بیشتر باشد، وزن و قیمت آن بیشتر می‌شود.

عوامل موثر در قیمت حفاظ روی دیوار

در حالت کلی میتوان گفت قیمت حفاظ نرده روی دیوار به عوامل زیادی بستگی دارد.
معمولاً هر چه تراکم میله‌ها در ساخت نرده حفاظ بیشتر باشد، وزن و قیمت آن بیشتر می‌شود.
ارتفاع نرده دیگر عامل تفاوت قیمت انواع این تجهیزات است. معمولاً ارتفاع این نرده‌ها به چیزی در حدود ۱ متر می‌رسد.عامل دیگر افزایش قیمت استفاده از رنگ آمیزی کوره‌ای نیز سبب می شود. استفاده از این نوع رنگ آمیزی اطمینان از دوام بالای نرده و پیشگیری از زنگ زدگی آن‌هاست که در حفاظ روی دیوار حیاط استفاده می‌شوند. قیمت حفاظی که از رنگ کوره ای در آن استفاده شده باشد افزایش می‌یابد.

چرا حفاظ نرده؟

پیش از ورود نسل جدید سیستم های حفاظت پیرامونی هوشمند، سیستم های سنتی مانند حفاظ نرده مورد استقبال افراد بود چرا که روش دیگری پیش روی مالکان نبود. 

با ورود نسل جدید سیستم های حافاظتی، سیستم های سنتی از قبیل نرده، شاخ گوزنی مورد استقبال مردم بود. با ورود سیستم فنس الکتریکی، تمایل مالکین جهت استفاده از سیستم های سنتی قدیمی به طرز چشمگیری کاهش یافته است به دلیل اینکه فنس الکتریکی هوشمند، بازدارنده بوده و قابلیت بالای اطلاع رسانی نیز دارا میباشد. 
سیستم فنس الکتریکی سیستمی مدرن، هوشمند و از جمله پیشرفته ترین سیستم های بازدارنده بوده و جهت حفاظت از باغ، ویلا، مجتمع مسکونی، کارخانجات و کارگاه ها استفاده می شود. فنس الکتریکی هوشمند را می توان به صورت مستقل و یا یک حفاظ مکمل روی دیوار و کنار حصار توری،نرده، سیم خاردارد و شاخ گوزنی نصب کرد.

نحوه عملکرد فنس الکتریکی

فنس الکترونیکی به عنوان هوشمند ترین سیستم حفاظت پیرامونی هوشمند در کشور های توسعه یافته شناخته شده است. 
فنس الکتریکی هوشمند با وارد کردن شوک استاندارد بسیار دردناک و کنترل شده به متعارض یک سیستمی صد در صد بازدارنده محسوب شده و از ورود سارقین به محوطه ایمن سازی شده جلوگیری می کند.چنانچه متعارض قصد تخریب فنس الکتریکی را داشته باشند، به محض کوچکترین تماس با فنس الکتریکی ضمن دریافت شوک و فعال شدن آژیر و پرژکتور، محل تعرض از روش های مختلف من جمله، نمایش در اتاق مانیتورینگ، تماس و ارسال پیامک تا 8 شماره به مالکین اطلاع رسانی میکند.

نرده
حفاظ نرده چیست

مقایسه فنس الکتریکی و نرده

• از لحاظ عملکرد و اطلاع رسانی

 حفاظ نرده، حفاظ پنجره آهنی ساده و فرفورژه کاربرد آن برای محاقظت از پنجره می باشد. با توجه به ضخامت حفاظ نرده و با توجه به گزارش های سرقت از منازل و باغ ویلا، امکان خم کردن این گونه از حفاظ ها به وسیله دست و یا طناب از پایین دیوار وجود دارد.حتما باید فاصله استاندارد بین میله های عمودی و افقی حفاظ رعایت گردد. در غیر اینصورت امکان رد شدن سارق و خم کردم میله ها با ابراز وجود خواهی داشت.

اما فنس الکتریکی سیستمی کاملا هوشمند، بازدارنده و اطلاع رسان میباشد.که با کوچکترین تماس شوک بسیار دردناکی به متعارض وارد می شود، آلارم های محیطی مانند آژیر و پرژکتور فعال می شود و از طریق پیامک و تماس به مالکین اطلاع رسانی میشود.

• از لحاظ ظاهری و دید بصری

شما می دانید که جهت افزایش عملکرد حفاظ نرده می بایست از تراکم بیشتری استفاده کرد، ظاهر آن بسیار زننده خواهد شد و نمای ساختمان را به طرز چشمگیری زشت خواهد کرد. اما فنس الکتریکی دارای ظاهری مدرن، شیک و لاکچری بوده و آسیبی به نمای ظاهری ساختمان و ویلا نخواهد زد.

نرده
مقایسه فنس الکتریکی و نرده

قابلیت های فنس الکتریکی

  • قابلیت شوک استاندارد

فنس الکتریکی دارای انتقال شوک استاندارد تایید شده نیروی انتظامی و همچنین تمامی استانداردهای ایرانی و خارجی، به سارقین به محض برخورد با الکتروفنس

  • استحکام فیزیکی

سیستم حصار الکتریکی مقاوم در شرایط محیطی متفاوت مانند (بارش برف و باران و طوفان) و همچنین استحکام فیزیکی بلندمدت (حداقل 20 سال)

  • فعال شدن آلارم

این سیستم دارای آلارم میباشد با فعال شدن سیستم های آلارم محیطی مانند سیستم پروژکتور و آژیر به محض تعرض جلوگیری میکند.

  • اعلام هشدار سریع

همچنین این سیستم دارای اعلام هشدار سریع از طریق تماس و سیستم اس ام اس کننده به مالک و هشت شماره دلخواه

  • ارتقا کاریی نیروهای حراستی موجود و عدم نیاز به پرسنل جدید جهت نظارت ایستگاه ها

کاهش تعداد نیروی حراستی و حفاظتی به علت اعلام سریع محل نفوذ به فرد و استفاده از پیجینگ برای هشدار به سارقین

چرا سیستم فنس الکتریکی، مقرون به صرفه تر از سیستم های حفاظتی سنتی میباشد ؟

  • هزینه های بالای دیوار، حصار، نرده کشی، سیم خاردار و حصارهای چند لایه و ترکیبی
  • امکان سرقت حصارهای سنتی از قبیل نرده، شاخ گوزنی به دلیل ارزش مالی آن
  • اتکا بالا به نیروی انسانی عموما غیرمتخصص، با کارایی پایین و با هزینه بالا
  • افزایش هزینه استهلاک سیستم های سنتی ناشی از تعمیرات و تخریب ها
  • افزایش هزینه های ناشی از پیگیری سرقت های صورت گرفته

با توجه به مواردی که در بالا گفته شد، فنس الکتریکی هوشمند و حفاظ نرده نه تنها از لحاظ کارایی بلکه از لحاظ زیبایی بصری، مقرون به صرفه تر، استحکام، اطلاع رسانی و دارا بودن آلارم ها محیطی قابل مقایسه نمی باشند و این فاکتور ها دلایلی است که استفاده از حفاظ نرده کاهش چشمگیری داشته و  امروزه اکثر مردم به نصب فنس شوکدار برای حفاظت از اماکن خصوصی خود روی آورده اند.

چنانچه نیاز به اطلاعات دقیقتر در خصوص عملکرد و کارایی فنس الکتریکی دارید می توانید به لینک “فنس الکتریکی هوشمند” مراجعه کنید و یا جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان با شماره 02126760391  تماس بگیرید.